Friday, December 3, 2010

Στυλιανός Τζιρίτας UNIT - Ηχοβολές εναντίον του αυτοσυστήματος 3/12 Knot Gallery


Οι Σ .Τ. UNIT προσπαθούν να μετουσιώσουν αστικές νευρώσεις σε ηχητικά πεδία. Εκφραζόμενοι σε ελληνική γλώσσα προσπαθούν να περιπλέξουν την ανάμνηση του χωμάτινου εδάφους, τη λαογραφία, τον εκτενή φουτουρισμό και τα ηθικά ερωτήματα με ηχοδομές που αντανακλούν την προθανάτια αγωνία.

...
Οι Σ. Τ. UNIT ποιούν σύγχρονη ελληνική μουσική και όχι avant garde και διάφορες άλλες αστικές κουταμάρες. Αφήνουν τα ηνία των τεχνών σε προύχοντες και διάττοντες.
Ενδιαφέρονται για τη φήμη, το ακραιφνή σαρκισμό και την Καντιανή σκέψη.




Έργα & Ηχογραφήσεις σε εξέλιξη > *Σκυλόψαρα εν Διαστάσει
*Προκρούστης
*Τέλμα Αστικών Συνηθειών


Στέλιος Εφεντάκης > Εφαρμογές Κιθάρας
Βαγγέλης Κουτσιούρης > Μπασσογραμές
Θωμάς Χαβαλές > Saignement des Bandes Magnetiques
Στυλιανός Τζιρίτας > Κλαρινέττο/Λαρύγγι/Διεύθυν
ση

*Αποκλειστικώς Μουσικά Βιογραφικά Στοιχεία
(Ο Στυλιανός Τζιρίτας είναι κλαρινετίστας με συμμετοχή σε πολλά σχήματα (Κοψωκέφαλοι/Trypanosoma/F
eedbacking the Grass/Bayouda ανάμεσα σε άλλα) και δίσκους από τα τέλη της δεκαετίας του 80 έως και σήμερα/ Ο Βαγγέλης Κουτσιούρης είναι κιθαρίστας και μπασίστας τα τελευταία 25 χρόνια/με τον Στυλιανό Τζιρίτα έχουν συνεργαστεί πολλάκις κάτω από διάφορα σχηματα και σε πολλούς δίσκους/ Ο Θωμάς Χαβαλές επεξεργάζεται μαγνητοταινίες και με τον Στυλιανό Τζιρίτα έχουν το παράλληλο μουσικό σχήμα των Betomo/Ο Στέλιος Εφεντάκης διατηρεί επίσης το σχήμα των Gardebox, είναι ηχολήπτης/παραγωγός και διδάσκει μουσική τεχνολογία)

ως ειδκός προσκεκλημένος των παραπάνω κυρίων τη συναυλία θα ξεκινήσει ο επίσης εξαίρετος κύριος...

Stephen Fleming (Cosmic Rough Riders)
Ως τραγουδιστης και κιθαριστας των Cosmic Rough Riders ο Stephen Fleming συνδυάζει τις Βρετανικές και ειδικότερα Σκωτσέζικες μουσικές παραδόσεις με vintage Americana και West Coast ήχους. Με την Poptones του θρυλικού Alan McGee (Oasis, The Hives etc) και τη Warner Music κάνουν 4 UK top 40 επιτυχίες, πωλούν πάνω από 150,000 δίσκους και περιοδεύουν σε όλη την Ευρώπη, Αμερική και Ιαπωνία παίζοντας στα μεγαλύτερα παγκόσμια festival αλλά και ως support με τους: Black Crowes, Ocean Colour Scene, Stereophonics, Paul Weller, Robert Plant, Lenny Kravitz και U2.


Για περισσότερες πληροφορίες στα Ελληνικά για τον Stephen αλλά και τους Cosmic Rough Riders υπάρχει και το website: 
http://www.stephenfleming.info/

No comments:

Post a Comment